Pokefellas

Hoe werkt het en wat is het?

Elke streamer doet verschillende dingen. Zo gaan we bijvoorbeeld elke maandag live om 19.00 uur met Yves en Bjorn. Zij openen voor jullie live orders zoals boosterboxen, etb’s,… Op andere dagen zullen we bijvoorbeeld sets bespreken, TCG spelen, shiny hunten en nog veel meer. We zullen ook bij elke release producten 1 van elk product voor jullie openen zodat we met jullie de nieuwste sets kunnen ontdekken.

Yakup en Kamresh zijn de 2 mannen achter de Pokéfellas. Zij doen veel verschillende dingen van TGA reveals tot packopenings. 

Abonneer op twitch

Planning

Wij plannen ook om de 1 of 2 maanden een speciale stream te doen waar een speciale boosterbox geopend wordt (vintage). U kan de stream bekijken op dit kanaal. FlashcardsTV

Maandag: 19 uur met Pokebjorn
Dinsdag: TBA
Woensdag: 19 uur met Pokefellas
Donderdag: TBA
Vrijdag: 19 uur met Pokebjorn
Zaterdag: TBA
Zondag: TBA

Hopelijk zien we u op de livestreams en vergeet zeker niet te volgen. Druk ook zeker op het belletje zodat u een notificatie krijgt wanneer we live gaan.

Bent u zelf een content creator en wil u graag eens een battle of gewoon een co stream doen, contacteer ons dan.

Het is ook mogelijk om te abonneren op ons kanaal, dit is niet verplicht maar wordt enorm geapprecieerd. Alle inkomsten van Twitch (donaties en subs) worden gebruikt om het kanaal te doen groeien.

Deze packs worden op TWITCH in de live stream opengemaakt Door Pokéfellas