4.8/5

176 beoordelingen

TGA Grading Service

Hoe werkt het en wat is het?

Deze nieuwe grading service zullen wij vanaf oktober openstellen voor jullie. TGA is een nieuwe gradingservice gevestigd in Amerika. Een van de eigenaren is niemand minder dan Dan Aka aDrive. Buiten het feit dat ze zeer streng zijn, geven ze de mogelijkheid om het label volledig naar eigen wens te maken. Dit wil dan zeggen de kleur kiezen. Lees hieronder verder hoe alles in z’n werk gaat.

Onze eerstvolgende zending zal doorgaan op 27 Januari 2022. Wij moeten de kaarten ten laatste woensdag voor de zending hebben.

Wij zijn het officieel aanspreekpunt van Europa. Hierdoor hebben wij van de Grading Authority onze EIGEN grader bij hen gekregen. Dit zorgt ervoor dat de wachttijden enorm verminderen.

Hoe gaat dit juist in z’n werk?

Allereerst moeten de kaarten bij ons geraken voordat wij ze kunnen opsturen. Het is bij TGA mogelijk om volgende kaarten in te sturen: Pokémon, Sport, Magic The Gathering en het allernieuwste kaartspel Metazoo. 

Dit kan door de kaarten bij ons af te komen zetten (op zaterdag tussen 10 en 15 uur in onze shop) of door de kaarten op te sturen naar:
Flash-Cards T.A.V Yves Bruynen
Sint-Lenaartseweg 38C
2320 Hoogstraten
België

Het is zeer belangrijk dat u het formulier bijvoegd waar uw gegevens opstaan, tijdstip van betaling en of u pre-grades wenst of niet. Dit papier dient voor de verzekering.

Vanaf het moment dat uw kaarten bij ons zijn gearriveerd krijgt u zo snel mogelijk bericht via e-mail (binnen 1-5 werkdagen) Hierin zal een beetje meer info staan. Vanaf dit moment zijn uw kaarten ook verzekerd. Dit blijft zo tot de kaarten terug zijn bij u na het graden.

Uw kaarten zullen dan vertrekken naar TGA met de eerstvolgende zending. Gedurende het hele proces zal u updates krijgen via e-mail van zodra er iets veranderd aan de status van uw kaarten.

Wanneer de kaarten dan bij TGA aankomen duurt het ongeveer 20 werkdagen voordat uw kaarten gegraded zijn. 

Als ze dan na het graden terug bij ons zijn zullen wij u contacteren voor het verdere verloop van verzending en betaling.

Indien u vragen heeft kan u ons altijd contacteren via: grading@flash-cards.be.

Voorbeelden TGA Grading

1 t/m 9 kaarten

25/per kaart
Kies uw eigen label kleur
3 maanden return tijd

10 t/m 24 kaarten

24/per kaart
kies uw eigen label kleur
3 maanden return tijd

+25 kaarten

22.50/per kaart
kies uw eigen label kleur
3 maanden return tijd

Get your own now

Sub 16
Currently Grading 45%