Wat is FlashcardsTV

Dit is het officiële kanaal van onze shop. Hier zullen verschillende streamers op streamen.

Hoe werkt dit en wat is dit juist?

Elke streamer doet verschillende dingen. Zo gaan we bijvoorbeeld elke maandag live om 19.00 uur met Yves en Bjorn. Zij openen voor jullie live orders zoals boosterboxen, etb’s,… Op andere dagen zullen we bijvoorbeeld sets bespreken, TCG spelen, shiny hunten en nog veel meer. We zullen ook bij elke release producten 1 van elk product voor jullie openen zodat we met jullie de nieuwste sets kunnen ontdekken.

Elke maandag bij de lives kan u verschillende producten claimen. Deze zullen hier gezet worden voor het makkelijk maken qua bestelling. Let wel op, niet alles van de hele shop is beschikbaar voor lives. Natuurlijk zijn de populairste dingen aanwezig en zelfs sommige vintage packs. Wel kan alles geopend worden op afspraak voor mocht u iets specifiek wensen.

 

Planning

Wij plannen ook om de 1 of 2 maanden een speciale stream te doen waar een speciale boosterbox geopend wordt (vintage). U kan de stream bekijken op dit kanaal.

Maandag: 19 uur met Yves en Bjorn
Dinsdag: TBA
Woensdag: 19 uur met PokeBruce 
Donderdag: TBA
Vrijdag: TBA
Zaterdag: TBA
Zondag: TBA

Hopelijk zien we u op de livestreams en vergeet zeker niet te volgen. Druk ook zeker op het belletje zodat u een notificatie krijgt wanneer we live gaan.

Bent u zelf een content creator en wil u graag eens een battle of gewoon een co stream doen, contacteer ons dan.

Het is ook mogelijk om te abonneren op ons kanaal, dit is niet verplicht maar wordt enorm geapprecieerd. Alle inkomsten van Twitch (donaties en subs) worden gebruikt om het kanaal te doen groeien.