4.8/5

230 beoordelingen

Veelgestelde vragen

Bestellingen

Heb je je bedacht en wil je je bestelling annuleren of wijzigen? Kan gebeuren!  

We kunnen je bestelling alleen annuleren of wijzigen als deze nog niet is verzonden. Heb je online een bestelling geplaatst terwijl je ingelogd was op je persoonlijke Flash-Cards account? Dan kun je online de status van je order alvast zelf bekijken. 

Ga hiervoor naar je Flash-Cards account en klik op ‘bestellingen’ in je accountoverzicht.

Is je bestelling nog niet verstuurd en wil je deze annuleren of wijzigen? Neem dan contact op met onze klantenservice en houd je ordernummer bij de hand. 

Als je je bestelling laat aanpassen, ontvang je binnen 5 à 10 werkdagen je geld terug via de betaalmethode waarmee je je bestelling hebt geplaatst. 

Ontvang je van ons een alternatief product met een hoger aankoopbedrag? Dan kun je het verschil aan ons betalen via iDeal, PayPal of bankoverschrijving. Indien gewenst, kunnen wij je ook een e-mail sturen met een verzoek om betaling. Hiermee kun je ons het verschil betalen. 

Artikelen die nog niet op de markt zijn, kun je bij ons pre-orderen. Vervolgens plaatsen we je op de wachtlijst voor dit item en ben je één van de eerste klanten die dit item ontvangt.

Let op: alle producten in een Pre-Order worden gezamenlijk verstuurd als er één bestelling is. Als er meerdere bestellingen met ieder aparte producten worden deze per bestelling verzonden. Houdt hier rekening mee tijdens het plaatsen van uw bestelling. Dit kan er voor zorgen dat u langer moet wachten op uw bestelling.

Ja hoor, Flash-Cards heeft een fysieke winkel in Hoogstraten (België).

Ons adres is Flash-Cards

Sint-Lenaartseweg 38C, 2320 Hoogstraten

Wij zijn woensdag van 09:00 – 17:00 uur geopend.

Vanaf 1 december 2023 tot het einde van het jaar 2023 (met uitzondering van de feestdagen) van maandag tot en met vrijdag 09:00 tot 17:00 uur geopend.

Op zaterdag zijn wij geopend van 10:00 tot 15:00 uur (tenzij wij op een evenement staan). Houdt hiervoor onze Events pagina en Social Media in de gaten.

Natuurlijk is onze webshop 24/7 geopend.

Alles wat wij verkopen komt rechtstreeks van Pokémon, dit wil dus zeggen dat dit 100% echt is.

Via de website kan je betalen via verschillende manieren, dit kan via Bancontact, iDeal en Paypal. 

In de winkel kan je contact betalen, via een QR-code (Tikkie en Payconiq), Bancontact, Crypto of via Paypal.

Wij versturen alle pakketjes met DPD. 

Wanneer een order verzonden wordt krijgt u automatisch mail met de Track & Trace. 

Verzending gebeurt normaal binnen 24 uur op werkdagen. 

Flash-Cards is een (online) winkel die diverse producten aan verkoopt, hierbuiten bieden wij ook nog andere services aan zoals. 
Als u uw kaarten wilt graden bij PSA USA en The Grading Authority (TGA) regelen wij alles omtrent het grading proces. Wij zijn ook een tussenpersoon voor beide bedrijven voor heel Europa.

Wij geven u ook raad in verband met uw Pokémon kaarten, helpen u deze ook te verkopen.