PSA Grading Service

PSA Update

Zoals sommigen onder jullie al vernomen hebben is de samenwerking tussen PSA USA en PSA UK / Ludkins stopgezet met onmiddellijke ingang.

Wij hebben alle informatie omtrent uw zending doorgegeven naar PSA USA met alle bewijzen en onze contactgegevens (wij waren klant bij PSA UK / Ludkins).

Wij adviseren ook zelf niet direct contact te zoeken met PSA USA want dat kan het proces alleen vertragen. De Trading Cards zijn namens Flash-Cards verstuurd dus wij zijn de eerste contactpersoon na PSA UK Ludkins. Sommigen onder jullie hebben het bestand van PSA USA al gevonden. Maar deze moeten jullie niet invullen en niet doorsturen aangezien wij de inzender zijn. Als er vragen zijn stel die gerust in de WhatsApp groep.

Wij zullen alle updates plaatsen in de reeds bekende WhatsApp groep TGA / PSA Flashcards.

Gelieve niet elke dag telefonisch, Instagram, mail of per WhatsApp te vragen achter een update ook niet privé naar algemeen Flash-Cards, Yves of Christoph te sturen. Dit zal het proces alleen vertragen wij doen ons best van zodra er iets bekend is, direct de juiste personen te bereiken.

Wij vragen voor jullie geduld en vertrouwen dat we met het gehele Team van Flash-Cards bezig zijn. Wij doen er alles aan dit zo goed en efficiënt mogelijk te regelen. Wij begrijpen dat dit echt een stressvolle situatie is voor een ieder. Dit zagen wij ook niet aankomen.

Met vriendelijke groet,
Team Flash Cards

Yves Bruynen
Christoph van Geertsom

Meer informatie

BELANGRIJK! 

Er zijn vanaf maart 2021 verschillende prijsstijgingen geweest. Hierdoor kan het dus zijn dat u voor een bepaalde zending meer moet betalen dan een oudere zending. Wij hebben dit allemaal mooi genoteerd zodat er niets fout loopt. 

Wij raden u aan indien u vragen heeft ons te contacteren via e-mail en NIET telefonisch. Dit is de enige manier waar wij u 100% op kunnen helpen.

Er is ons vanuit PSA verteld dat de volledige backlog (sepember 2020 – maart 2021) dat deze klaar zouden moeten zijn voor eind november. Natuurlijk hopen wij dit voor u omdat het lang genoeg geweest is met wachten nu. 

U kan alle informatie hieronder vinden betreffende betalingen, wachttijden, …

Onze volgende zending is voor alle verschillende zendingen is 25 november 2022

Als u vragen zou hebben contacteer ons dan via psa@flash-cards.be. Wij proberen dagelijks te antwoorden. Gelieve ons enkel te contacteren via e-mail, dit zorgt ervoor dat wij zo goed mogelijk kunnen antwoorden op uw vragen.

Hoe gaat dit juist in z’n werk?
Allereerst moeten de kaarten bij ons geraken voordat wij ze kunnen opsturen. Alle kaarten/stickers dat PSA graded zijn mogelijk om in te sturen.

Dit kan door de kaarten bij ons af te komen zetten (op zaterdag tussen 10 en 15 uur in onze shop) of door de kaarten op te sturen naar:
Flash-Cards T.A.V Yves Bruynen
Sint-Lenaartseweg 38C
2320 Hoogstraten
België

Het is zeer belangrijk dat u het formulier bijvoegt waar uw gegevens opstaan, tijdstip van betaling (kan u zelf kiezen²). Dit formulier dient voor de verzekering en zodat wij u ten allen tijde kunnen contacteren..

Vanaf het moment dat uw kaarten bij ons zijn gearriveerd krijgt u zo snel mogelijk bericht via e-mail (binnen 1-5 werkdagen) Hierin zal een beetje meer info staan. Vanaf dit moment zijn uw kaarten ook verzekerd. Dit blijft zo tot de kaarten terug zijn bij u na het graden.

Uw kaarten zullen dan vertrekken naar PSA met de eerstvolgende zending. Gedurende het hele proces zal u updates krijgen via e-mail van zodra er iets veranderd aan de status van uw kaarten.

Wanneer de kaarten dan bij PSA aankomen begint de wachttijd tot registratie. (de huidige wachttijd kan u bij de prijslijst vinden)

Als de kaarten dan geregistreerd zijn begint de aangegeven tijd tot ze gegraded zijn. De wachttijd gaat dus vanaf dit moment in.

Als ze dan na het graden terug bij ons zijn zullen wij u contacteren voor het verdere verloop van verzending en betaling.

Bulk

30,95*/per kaart
Wachttijd +-180 werkdagen
Max 200 euro waarde/kaart

Economy

37,95*/per kaart
wachttijd +-120 werkdagen
Max 499 euro waarde/kaart

Regular

64,95/per kaart
wachttijd +-90 werkdagen
Max 999 euro/kaart

Express

179,95/per kaart
Wachttijd 3-4 weken
max 2499 euro/kaart

Tickets

89,95*/per kaart
4-5 maanden wachttijd
Niet alleen Pokémon
Extra submission kost*

Packs

89,95/per pack
4-5 maanden wachttijd
Extra submission kost*

Jumbo's

89,95/per kaart
4-5 maanden wachttijd
Extra submission kost*

Hoe werkt de betaling?

De prijzen staan hierboven vermeld. 

U kan kiezen op welk u de kosten aan ons betaald (vooraf/achteraf). Indien u achteraf kiest zijn wij genoodzaakt om een voorafbetaling aan te rekenen van 50% van de effectieve kost (zonder fee)

Eventuele fee’s worden altijd op het einde aangerekend om misverstanden te voorkomen. 
De fee’s worden door PSA berekent op de meerwaarde van de kaart na het graden. 

*prijs van 64.95 euro gaat in vanaf de zending van mei 2022
* prijs is exclusief fee’s
* bulk zendingen met een prijs van 30,95 euro zijn pas mogelijke vanaf juli 2022
* alle prijzen zijn normale gradings, indien u kaarten met handtekeningen heeft kan de prijs afwijken
* Extra submission kost wil het volgende zeggen. Deze kost is de verzendkost die aangerekend wordt terug naar Flash-cards. Doordat deze speciale zendingen apart terug worden verzonden bedraagt deze totale zendkost per verschillende sub +-100. Deze kost zal gedeeld worden door het aantal inzenders om zo uit de kosten te komen die wij moeten maken om dit aan te bieden.

Voortgang

Zoals u weet is er bij PSA een serieuze backlog van kaarten die opgestuurd zijn van september 2020 tot maart 2021. Hieronder meer info.

1 Sub bij PSA bestaat uit +-1000 kaarten. Doordat wij telkens de kaarten splitsen van zodra er dubbelen zijn van meerdere inzenders hebben wij dus meer dan 1 Sub. Wij zitten dus ergens in de subs alleen weten we niet waar juist (dit kan de eerstvolgende zijn maar ook een van de laatste).

PSA heeft nu 2 teams, 1 team werkt enkel en alleen aan de backlog en het andere werkt aan de nieuwe inzendingen. Hierdoor kunnen we nu terug sturen en duurt dit niet zo lang. 

September 2020
73/88

November 2020
19/89

Januari 2021
41/141

Februari 2021
0/96

Maart 2021
0/15

24 Juni 2022
1 regular sub remaining

28 Juli 2022
Currently Grading

26 Augustus 2022
Currently Grading

21 Oktober 2022
Arrived at PSA, currently checking if all is ok

25 November 2022
Receiving Cards

Latest update: 9/11/2022

PSA Store

Op voorraad
Rayquaza ☆ PSA 9
 9.950,00

Hoe opsturen