4.8/5

224 beoordelingen

Piggy producten

Welkom op de pagina van het flash spaarsysteem!

Wij zijn erg blij met jullie als loyale klanten en daar willen wij graag iets voor terug doen. Vandaar dat we het Flash spaarsysteem zijn begonnen. Wij maken daarbij gebruik van het Piggy spaarsysteem. Piggy is momenteel het grootste spaarsysteem van Nederland met meer dan 2 miljoen gebruikers. Wij hebben voor het Piggy-spaarsysteem gekozen omdat het heel eenvoudig werkt, waardoor jullie als klanten zo min mogelijk stappen hoeven te nemen om mee te sparen voor de geweldige Flash beloningen.  

Hoe spaar je mee?

Je spaart automatisch mee zodra je een bestelling hebt geplaatst, mocht je al een account hebben dan telt Piggy automatisch de punten bij je account op. Mocht je nog geen account hebben van Piggy krijg je na de betaling automatisch een mail om een account aan te maken, zodra dit gebeurd is staan de punten van Flash-Cards.be direct op jouw account.

Wat houdt het spaarsysteem in: 

Voor elke Euro dat je uitgeeft op onze online webshop of fysieke winkel (uitgezonderd PSA Grading Service) kun je mee sparen voor gratis artikelen naar keuze! Hoe meer punten hoe mooier de beloningen zullen zijn. Je kunt de beloningen hieronder vinden.

Kan ik ook mijn Flash spaarpunten uitgeven bij een andere winkel?

Nee, de Flash-Cards spaarpunten kun je uitsluitend uitgeven bij Flash-Cards

Wij willen jullie namens team Flash-Cards bedanken voor alle vertrouwen die jullie in ons hebben en hopen jullie hiervoor goed te kunnen belonen.

Hoe kan ik mijn Piggy punten inruilen?

U moet een account hebben via de Piggy app. Zo kan u uw account linken via de website en kan u daar de beloningen verzilveren. U krijgt dan een code die u moet gebruiken op de website wanneer u een van onderstaande producten als reward heeft gekozen. U moet dus 2x dezelfde beloning kiezen. 

Download de Piggy app (Android), (iOS) hier