One Piece

De meest gewilde one Piece kaarten

Deze Shanks komt uit zowel de Engelse als Japanse Romance Dawn. Dit is de alternate art en is dan ook de chase kaart van Romance Dawn. Deze heeft een raw waarde van +-600 euro.

Deze Ace komt uit zowel de Engelse als Japanse Paramount War. Dit is de alternate art en is dan ook de chase kaart van Paramount War. Dit doordat deze afbeelding zich afspeelt op een van de meest bekeken en bekendste scenes in heel de serie. Deze kaart heeft een raw waarde van +-750 euro.

Wat is one piece?

One Piece is origineel een Manga komende vanuit Japan. De maker Echiro Oda, is van deze serie z’n levenswerk aan het maken. Er is dan door Bandai besloten om hier ook een Anime van te maken welke nu beide over heel de wereld super bekend zijn. Door de enorme fan-base is er nu besloten om er ook een card game van te maken 

In de wereld van One Piece is Luffy het hoofdpersonage. Al vanaf hij klein was droomde hij om net zoals z’n idool Gol D. Roger Piratenkoning te worden. Samen met z’n crew reist Luffy door heel de Grand Line om nieuwe mensen te ontmoeten, sterker te worden en zijn uiteindelijke doel te behalen. Al loopt dit niet altijd even gemakkelijk. Luffy is de eigenaar van het ‘rubber-rubber fruit’ wat hij per ongeluk heeft opgegeten tijdens een uitje met de meest mysterieuze piraat Shanks. In de wereld van One Piece zijn er enorm veel verschilde soorten fruit wat resulteert in speciale krachten. Volg jij Luffy mee op z’n avontuur om de droom waar te maken? Deze serie loopt nog altijd door en is dus nog niet geëindigd.  

Bekijk hier de originele trailer van 1999. Natuurlijk is er meer als 20 jaar veel verandert in de tekeningen van deze serie, bekijk dan ook even dit filmpje zodat je weet hoe alles er nu uit ziet. 

Deze serie heeft meer dan 1000 afleveringen, deze zijn echt de moeite om een keer te bekijken. Dus als je even tijd hebt, bekijk deze zeker.